Tilaa ja nouda aatoksi Loukon vegaaniset joulukalat!

  • Tarjolla on tällä kertaa porkkalaa, sinappista munakoisosilliä sekä porkkalahyvettä!
    Ainesosaluettelot löytyvät lomakkeen alapuolelta.
  • Jokainen purkki sisältää mahdollisimman tarkan 200 grammaa valmista tuotetta. Kierrätettyjen lasipurkkien koko sen sijaan vaihtelee. Jos annat tuotteen lahjaksi, mainitse siitä lomakkeella, niin laitamme sinulle mahdollisimman esteettisesti miellyttävän purnukan. 😀
  • Valmistamme ”kaloja” rajoitetun määrän, ja niitä myydään vain ennakkotilauksella. Tuotekohtainen tilausmäärä on rajattu korkeintaan 3 kpl / tilaaja.
  • Nouto 23.12. klo 13-15 välisenä aikana. Tilaathan vain, jos pääset noutamaan tuotteet tänä ajankohtana!
  • Nouto Alakulttuurikeskus Loukosta, Castreninkatu 7, Helsinki.
  • Maksu noudon yhteydessä joko käteisellä tai kortilla.
  • Valmistamme tuotteita rajoitetun määrän. Tuotetta on jäljellä, jos tilauksen tekeminen alla olevalla lomakkeella onnistuu.
  • Saat onnistuneesta tilauksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Muistutamme noudosta vielä lähempänä joulua. Mikäli vahvistus ei näy saapuneissa sähköposteissasi, tarkasta myös roskaposti- ja tarjoukset-kansiot.
  • Jo tehdyn tilauksen peruutus tai muutokset: loukko@kulttuuriloukko.fi

Porkkala
sis. porkkana, rypsiöljy, valkoviinietikka, savuaromi, suola

Porkkalahyve
sis. porkkala (rypsiöljy, valkoviinietikka, savuaromi, suola), punasipuli, itse tehty majoneesi (rypsiöljy, soijamaito, sitruuna), kaura-fraiche, tilli, suola, sokeri, mustapippuri

Sinappinen munakoisosilli
sis. munakoiso, tilli, soijamaito, sitruunamehu, sinappi, omenaviinietikka, suola, mustapippuri, valkosipuli

Loukko’s vegan Christmas ”fish”

Loukko collects funds for it’s operations once again by preparing and selling vegan fish alternatives for your holiday dinner.
  • This year we are preparing carrot lox, mustard herring and carrot lox spread. Ingredient lists can be found below.
  • Every jar contains approximately 200 grams of the product. Our jars are recycled, so their size varies. If you are planning to give yours as a gift, let us know when ordering, so we can pick an aesthetically pleasing jar for you. 😀
  • We are preparing a limited amount of ”fish” and only sell them via pre order. Maximum 3 jars per person.
  • Pick up is 23.12. from 13 to 15. Please only order if you are able to pick them up at this time.
  • The pick up point is Alakulttuurikeskus Loukko, Castreninkatu 7, Helsinki.
  • Payment can be done by cash or card at pick up.
  • The amount of product is limited. If there is product left, the form above will work.
  • You will receive a confirmation of a successful order in your email. We remind you to pick up closer to Christmas. If the confirmation doesn’t appear in your inbox, also check your Spam and Offers folders.
  • Cancelling or changing your order can be done via loukko@kulttuuriloukko.fi

Ingredients

Carrot lox
carrot, rapeseed oil, smoke aroma, salt, apple cider vinegar.

Carrot lox spread 
Carrot lox (carrot, rapeseed oil, smoke aroma, salt, apple cider vinegar), red onion, home made mayo (rapeseed oil, soy milk, lemon juice), oat fraiche, dill, salt, sugar, black pepper

Mustard herring
Eggplant, home made mayo (rapeseed oil, soy milk, lemon juice), apple cider vinegar, dill, mustard, black pepper, white pepper, garlic

Kolme vuotta Helsingin Kalliossa toiminut Alakulttuurikeskus Loukko suljettiin helmikuussa 2022, ja työryhmä vetäytyi toiminnankehittämistauolle. Mitä tähän asti on tapahtunut? Read the article […]

2559-9568730

Alakulttuurikeskus Loukko on Helsingin Kalliossa sijaitseva kulttuuritila, jossa pyörii ostopakoton vegaaninen kahvila, matalan kynnyksen galleria, monenlaisia työpajoja sekä viikoittainen feministinen Joku Ompelukerho […]

39071427_902572273271272_660169840996122624_n-3709328

Loukon syksyn työpajat starttaavat keskiviikkona 12.9., kun berliiniläinen sarjakuvataiteilija Henna Räsänen saapuu Helsinkiin vetämään keho- ja kauneusnormeja kriittisesti tarkastelevan sarjakuvatyöpajan NO FILTER. […]

(English below) Saavutettavuus ja esteettömyys ovat ydinarvojamme. Peruuttamalla maaliskuun ohjelmistomme ajattelemme etenkin riskiryhmään kuuluvia ihmisiä ja heidän turvallisuuttaan. Jotta terveydenhuolto kestää sairastuneiden […]